年轻的母亲1在线观看完整版视频在线观看 年轻的母亲1在线观看 ,男人晚上必备软件在线观看 男人晚上必备软件无删减 ,岳两女共夫在线观看 岳两女共夫无删减 琪琪看片网

发布日期:2021年10月28日
Transfer tapes

Transfer tapes worden gebruikt voor het verbinden en lamineren van materialen zoals metaal, kunststof, textiel, leder, glas, keramiek, karton en papier.
Speciale toepassingen zijn het verbinden van papier- en folierollen. Andere toepassingen zijn het zelfklevend maken van borden, formulieren, etiketten, emblemen, sierlijsten en frontplaten. Lees meer

Tonen alsFoto-tabelLijst

16producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen alsFoto-tabelLijst

16producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dunne transfer tape

De zeer dunne 3M TM transfer tapes (0,025 tot 0,13 mm) bieden ook de mogelijkheid om dunne materialen te plakken zonder wezenlijke verandering van het onderdeel. 
De verschillende lijmtypes zijn visueel nauwelijks te onderscheiden, hun eigenschappen verschillen op basis van hun chemische samenstelling:

  • Zuivere acrylaten
    Kenmerken: Uitstekende eindkleefkracht, zeer goede verouderingsresistentie, hoge temperatuur-, UV- en oplosmiddelenresistentie.
  • Gemodificeerde acrylaten
    Kenmerken: Goede adhesie-eigenschappen, ook op laagenergetische materialen (PE, PP), hoge onmiddellijke hechting, goede temperatuur-, UV- en oplosmiddelenresistentie, goede verouderingsresistentie.

Transfer tapes kopen

Bestel direct uw transfer tapes bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste transfer tapes beschikbaar. Tapir heeft een breed aanbod in zelfklevende middellen bekijk ook eens:

年轻的母亲1在线观看完整版视频在线观看 年轻的母亲1在线观看 ,男人晚上必备软件在线观看 男人晚上必备软件无删减 ,岳两女共夫在线观看 岳两女共夫无删减 琪琪看片网

Winkel nu bij onze Lijmen en Kitten
Bekijk ook onze Acrylic-foam en VHB tapes
Shop nu onze Facelift Tape

Tapes met dunne drager kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen dat u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top